Christmas Deliveries Order before Thu 20th, 2pm - receive your order before Christmas. Order before Thu 27th 2pm - receive your order before New Year's Eve.

Valmistusaineet

Tuore luuton kana / Kuivattu kana

Canagan- tuotteissa käytetään Iso-Britannian korkealaatuisinta vapaan kanan lihaa, joka on herkullinen proteiinin lähde kaikille koirille. Käytämme tuoretta, jauhettua kanan lihaa, joka on höyrystetty kevyesti optimaalisen sulavuuden takaamiseksi. Lisäksi käytämme kuivattua kanan lihaa, joka on tiivistetty ja ravinteikas proteiinin lähde. Kana on erinomainen proteiinin, vitamiinien, fosforin ja seleenin lähde, joka on hyväksi immuunijärjestelmälle.

Skotlantilainen lohi, silli ja taimen

Canaganissa käytetään parasta mahdollista skotlantilaista lohta, lisättynä tuoreella Avon-joesta pyydystetyllä taimenella. Ruoan monipuolisuuden lisäämiseksi Canaganissa on käytetty myös kuivattua silliä ja valkoisen kalan lihaa. Valmistuksessa käytetään tuoretta, luutonta lohen ja taimenen sekoitusta, joka jauhetaan ja höyrystetään kevyesti optimaalisen sulavuuden takaamiseksi. Lisäksi käytetään kuivattua silliä, lohta ja valkoisen kalan lihaa, jotka on tiivistetty ja ovat ravinteikkaita proteiinin lähteitä. Kala on hyvä seleenin, omega-3-rasvahapon ja D-vitamiinin lähde.

Ankka, riista ja kaniini

Valmistuksessa käytetään tuoretta ankkaa ja riistaa, jotka jauhetaan ja höyrystetään kevyesti optimaalisen sulavuuden takaamiseksi. Lisäksi käytetään kuivattua ankan, riistan ja jäniksen lihaa, jotka on tiivistetty ja ovat ravinteikkaita proteiinin lähteitä. Tämä tarkkaan valittu riistasekoitus on erittäin maukas vaihtoehtoehto proteiinin lähteeksi. Sopii erityisesti koirille, jotka ovat herkkiä tavallisesti käytetyille lihoille. Sisältää optimaalisen määrän kalsiumia, fosforia, B-vitamiinia, omega-3- ja-6 -rasvahappoja ja rautaa.

Kalkkunan rasva

Kalkkunan rasva erittäin maukasta ja se on hyvä linolihapon lähde (omega-6, välttämätön rasvahappo), jota tarvitaan terveen ihon ja turkin ylläpitoon.

Kanan rasva

Kanan rasva on erittäin maukasta. Se sisältää välttämättömiä rasvahappoja, jotka auttavat ylläpitämään terveen ihon ja turkin.

Kanan paistinliemi / Lohen paistinliemi

Lisätty luonnollisena aromina, joka on tehty pääasiallisesti sisäelimistä (hydrolisoitu).

Kuivattu kananmuna

Kuivattu kananmuna on korkealaatuinen proteiinin lähde. Kananmuna on parhaiten sulava verrattuna kaikkiin proteiinin lähteisiin ja se sisältää paljon erilaisia vitamiineja ja mineraaleja.

Lohiöljy

Lohiöljy on loistava omega-3-rasvahappojen lähde, jossa on erityisesti EPA- ja DHA -happoja, jotka todistettavasti parantavat kognitiivista kehitystä (aivotoimintaa), visuaalista kehitystä ja immuniteettisuojaa. Ruoansulatus käsittelee lohiöljyn helpommin kuin muita omega-3-lähteitä kuten esimerkiksi pellavansiementä.

Bataatti

Sweet Potato

Bataatti on helposti sulava, uudenlainen hiilihydraatin lähde, joka on hyvä vaihtoehto viljoille ja jyville. Luopumalla perinteisestä jyvien ja viljojen käytöstä Canagan pystyy tarjoamaan biologisesti sopivan vaihtoehdon koirallesi. Bataatti on hitaasti vapautuvan energian lähde, jolloin verensokeri pysyy tasaisena se auttaa hillitsemään nälkää. Tällä uskomattomalla juureksella on matala glykeeminen indeksi (matala GI). Tämä tarkoittaa sitä, että se vapauttaa energiaa hitaasti ja pitää nälkää pidempää, joten ruoka sopii mainiosti aktiivisille koirille. Bataatissa on erittäin paljon antioksidantteja, jotka ylläpitävät koirasi elimistön terveyttä ja koko koiran elinvoimaisuutta.

Miksi kaikki eivät käytä bataattia?
Bataatti on huomattavasti kalliimpi ainesosa kuin muut vähemmän sulavat hiilihydraatin lähteet kuten maissi, ohra ja vehnä.

Herneet / Herneproteiini

Peas

Herneet sisältävät runsaasti vitamiineja ja mineraleja. Ne ovat myös hyvä K-vitamiinin, foolihapon ja B6-vitamiinin lähde.

Porkkana

Carrots

Porkkana on erityisen hyvä A- ja C -vitamiinien lähde ja luonnollinen beetakarotiinin lähde, joka toimii antioksidanttina.

Omena

Apple

Omena on hyvä A- ja C-vitamiinien lähde ja se sisältää liukoista kuitua ja pektiiniä.

Pinaatti

Spinach

Pinaatti sisältää runsaasti rautaa.

Merilevä

Seaweed

Merilevä on runsas mineraalien lähde, mikä vaikuttaa hyvin koirasi terveyteen ja hyvinvointiin. Merilevä on erityisen hyvä jodin luonnollinen lähde, joka tukee kilpirauhasen toimintaa ja kontrolloi aineenvaihduntaa. Merilevän sisältämä omega-3 rauhoittaa ihoärsytystä ja edistää terveen ihon ja turkin hyvinvointia.

Peruna /Perunaproteiini

Potato

Korkealaatuinen, helposti sulava hypoallergeeninen proteiinin lähde, joka sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja. Peruna sisältää runsaasti C-vitamiinia, kaliumia ja magnesiumia.

Frukto-oligosakkaridit

Frukto-oligosakkaridi on luonnollinen monimutkainen sokeri, jonka uskotaan stimuloivan valikoidusti kasvua ja/tai aktivoivan suolen hyödyllisiä bakteereja, mikä parantaa suolen terveyttä.

Glukosamiini

Glukosamiinisulfaattia on lisätty auttamaan terveiden nivelrustojen ylläpitoa ja uudistamista. Glukosamiini on nivelruston uudistamista varten, ja sen on todettu ennaltaehkäisevän lonkkavikaa ja niveltulehduksia.

Kondroitiini

Kondroitiinisulfaattia on lisätty neutraloimaan nivelissä olevia, luonnollisesti esiintyviä tuhoisia entsyymejä ja parantamaan nivelnesteen laatua. Nämä entsyymit lisääntyvät merkittävästi, kun nivelet ovat vahingoittuneet tai kuluneet. Käytettäessä kondroitiinia yhdessä glukosamiinin kanssa, ne voivat auttaa uudistamaan rustoa vaurioituneen tilalle.