Christmas Deliveries Order before Thu 20th, 2pm - receive your order before Christmas. Order before Thu 27th 2pm - receive your order before New Year's Eve.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen Canaganista. Mikäli hakemaasi vastausta ei löydy listalta, ota yhteyttä.

Haluaisin tietää enemmän biologisesti sopivasta ruoasta.


Vuosien aikana lemmikkien ruoat ovat yleisesti ottaen etääntyneet siitä, mitä koirat ja kissat tarvitsevat, ei vain selviytyäkseen, vaan myös voidakseen hyvin. On käytetty halpoja ja epäjohdonmukaisia proteiinin- ja hiilihydraatin lähteitä väärissä mittasuhteissa. Korjataksemme tasapainon ja luodaksemme optimaalisen ruokavalion lemmikeillemme, palasimme takaisin luontoon ja opiskelimme mitä koira ja kissa todella tarvitsee. Tuloksena syntyi Canagan, joka jäljittelee suden ja villin kissaeläimen ruokavaliota ja siinä on oikeassa suhteessa proteiinia, rasvaa ja hiilihydraatteja ja siinä on suurempi lihan osuus kuin monissa muissa lemmikin ruoissa.

Miksi Canagan on viljaton?

Koirat ja kissat ovat lihasyöjiä ja niiltä puuttuu syljen amylaasi. Tämä erityinen entsyymi on kasvissyöjillä ja kaikkiruokaisilla, ja sen tehtävänä on pilkkoa tärkkelyspitoinen hiilihydraatti ennen kuin se kulkeutuu vatsaan.


Koska koiran ja kissan syljestä puuttuu amylaasi, on niiden paljon vaikeampi sulattaa hiilihydraatteja. Canagan-tuotteet eivät sisällä viljaa, jotta lemmikkisi pystyy käyttämään kaiken ravinnon hyväkseen.

ONKO CANAGAN HYPOALLERGEENINEN KOIRAN- JA KISSAN RUOKA?


Kyllä. Hypoallergeeninen ruoka tarkoittaa sitä, että todennäköisesti se aiheuttaa vähemmän allergisia reaktioita. Canaganin valmistusaineita valittaessa on tämä pidetty mielessä ja vältetty kaikkia niitä tuotteita, jotka yleisemmin aiheuttaa allergiaa, kuten vehnä ja maitotuotteet.

SISÄLTÄÄKÖ CANAGAN KOIRALLE JA KISSALLE EPÄTERVEELLISIÄ, KEINOTEKOISIA LISÄAINEITA?


Ei. Me uskomme, että ei ole tarpeellista lisätä keinotekoisia lisäaineita ruokaamme, kun on olemassa luonnollisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Kaikki Canagan-sarjan ruoat on säilötty turvallisesti E-vitamiinilla. Canagan on erittäin maistuvaa, mikä tarkoittaa sitä, että emme tarvitse keinotekoisia aromeja maun lisäämiseksi. Lemmikit eivät välitä hienon värisestä ruoasta, jotta tuote näyttää lemmikin omistaja mielestä houkuttelevammalta. Lemmikillesi väriaineet ovat täysin turhia.

Mitä ovat kasviainesosat ja miksi Canagan sisältää niitä?


Kasviainesosa on kasvi tai kasvin osa, jota arvostetaan sen lääkinnällisten ja terapeuttisten ominaisuuksien johdosta. Canaganin koostumus on mahdollisimman lähellä luonnollista ruokintaa ja eri kasviainesosat ovat osa koirien luonnonmukaista ruokavaliota.

Mitä ovat liha- ja eläinperäiset johdannaiset ja sisältääkö Canagan näitä?


Liha- ja eläinperäisest johdannaiset ovat yleisesti käytettyjä lemmikkien ruoissa, ja ne koostuvat elämistä saatavista sivutuotteista. Nämä ovat yleisesti käytettyjä, ja ne ovat halvempia kuin yksittäiset lihan lähteet. Uskomme, että liha, jota lemmikin ruoassa käytetään, pitää pystyä nimeämään. Sen takia Canaganin tuoteselosteesta et löydä tekstiä: ”liha- ja eläinperäiset johdannaiset”.

Sisältääkö Canagan geenimuunneltuja valmistusaineita?


Ei. Tuotteemme ei sisällä geenimuunneltuja valmistusaineita (GMO).

Sisältääkö Canaganin valmistuksessa käytetty liha kasvuhormoneja?


Ei sisällä kasvuhormoneja.

Miksi Canaganin nappuloiden koossa on vaihtelua?


Canagan valmistetaan luonnollisista raaka-aineista pienissä valmistuserissä. Tästä johtuen eri erissä on eroavaisuuksia värissä, muodossa ja koossa, mutta kaikki nappulat ovat maultaan ja ravintoarvoltaan samantasoisia.

Mitä on sekoitus tokoferoleita?


Tokoferolit ovat sekoitus E-vitamiineja, joita on lisätty pidentämään Cananganin säilyvyyttä. Koska Canagan on säilötty E-vitamiinilla, siinä ei ole käytetty mitään keinotekoisia säilöntäaineita.

Miksi Canaganissa käytetään bataattia?


Bataatti on erinomainen A- ja C-vitamiinien lähde ja siinä on runsaasti antioksidantteja. Bataatti on helposti sulava hitaasti vapautuvan energian lähde, ja se on erinomainen liukoisen kuidun lähde. Matala GI auttaa pitämään painon hallinnassa, koska se pitää nälän loitolla.

Mikä on glykeeminen indeksi?


Glykeeminen indeksi on mitta, joka kuvaa hiilihydraattien imeytymisnopeutta. Korkean glykeemisen indeksin sisältävät ruoat pilkkoutuvat nopeasti, joka aiheuttaa suuria vaihteluita verensokeriarvoissa. Vastaavasti ruoat, joissa glykeeminen indeksi on alhainen, ruoka pilkkoutuu hitaasti, jolloin verensokerin ja insuliinin tasot pysyvät tasaisena.